ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ


Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ή στα στοιχεία επικοινωνίας που παραθέτονται, προκειμένου να κλείσετε ραντεβού.

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η διάρκεια της κάθε συνεδρίας (είτε ατομικής είτε ζεύγους), είναι πενήντα λεπτά και το κόστος είναι 40€ και 30€ για κατόχους κάρτας ανεργίας, ΑΜΕΑ ή σε ειδικές περιπτώσεις. Όσον αφορά τις  ατομικές συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω διαδικτύου.

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περαιτέρω πληροφορίες για τις ομάδες ψυχοθεραπείας για ενήλικες καθώς και για τις ομάδες θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά & εφήβους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου προκειμένου να σας ενημερώσω.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο : 697.33.36.815

Email: mado@konstantoulaki.gr

Στο facebook μπορείτε να με βρείτε εδώ.

[contact-form-7 id="1366"]

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ


Το γραφείο μου βρίσκεται στο Μετς, στην διεύθυνση Δόμπολη 22, στον τρίτο όροφο. Η κοντινότερη στάση μετρό είναι της Ακρόπολης (περίπου 15 λεπτά περπάτημα) και η κοντινότερη στάση λεωφορείου βρίσκεται επί της Καλλιρόης (περίπου 10 λεπτά περπάτημα).

Για περαιτέρω οδηγίες πρόσβασης μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω χάρτη.

(Σε περίπτωση που δεν σας εμφανίζεται ο χάρτης παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε αποδεχτεί την χρήση cookies ή κάντε κλικ εδώ.)

error: Content is protected !!